Magamról

2019-ben az Év esküvőfotósa 2. helyezés

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra.

Pár szóban hadd mondjam el, hogy találkoztam a  fotózással és hogy leltem rá egy új szerelemre. Travelfotózással kezdtem 2001-ben. Csak évekkel később tudatosult bennem, hogy ez több mint egy hobbi, és a szenvedélyemmé vált a fotográfia. Egyre többet fotóztam utazásaim során, majd beiratkoztam egy kreatív fotográfus képzésre, ami után több workshopot is elvégeztem. Tanulmányaim során lehetőségem nyílt arra, hogy tanulhassak Schram Andrástól, Szipál Martintól, Eifert Jánostól, Baricz Katitól. A fényképészet teljesen új dimenziói nyíltak meg számomra. A fotós képzés után az USA-ban és a Bahamákon fotóztam ahonnan 2013-ban tértem haza.

Magamat lifestyle esküvőfotósnak tartom. A lifestyle esküvői fotográfia a fotozsurnaliszta megközelítés újraértelmezése. Milyen a stílusom? Modern, klasszikus, romantikus, elegáns és időtálló. Képeimmel történetet mesélek az esküvő napjáról, megpróbálom az értékes és rejtett pillanatait elkapni a nagy napnak, bemutatni azt, akik valójában vagytok, egy művészi értelmezésen keresztül, a tradícionális fotográfia elemeivel karöltve. Az esküvői fotográfia egy történet két emberről, nem csak pár szép kép. Ez a történet Rólatok szól, akik összekötiktek az életeteket és ezt együtt ünneplitek a családdal és a barátokkal.

Kevés esküvőt vállalok. Nem hiszek abban, hogy évi 25-30 esküvőn tökéletesen lehet teljesíteni. Szintén nagyon fontos számomra a kölcsönös szimpátia és a bizalom. Az esküvői fotózások mindig nagyon jó hangulatban telnek, a párok mosolyogva emlékeznek vissza a közös munkára. A fotózás alatt sokat nevetünk, fontosnak tartom, hogy a pár élvezze az együtt töltött időt. Sok mosolyt és rengeteg érzelmet szeretek megörökíteni, ehhez több éves nemzetközi gyakorlat és a sok százezer expo van segítségemre.

2019-ben az Év esküvőfotósa 2. helyezést értem el a MAEF pályázatán.

Milyen egy boudoir fotózás velem? A boudoir session csak Rólad szól. A szépség nem maga a külső, a szépség belülről fakad, és ez nem csak egy üres frázis. Mindig arra törekszem, hogy gyönyörűnek érezd és lásd magad a fotózás során, és egy teljesen új Nőt láss, ha újra belenézel a tükörbe vagy amikor meglátod a képeket.

Kérlek, hogy nézz körül a galériákban és blogomon. Foglalásért kérlek klikkelj a „kapcsolat” menüre.

Várom a megkeresésed!

mywed

magyar eskuvofotosok szovetsege logo MAEF