Zsuzsa és Attila esküvője, Erdőspuszta

Posted By On 07 máj 2015

Pár hónappal ezelőtt kaptam egy hívást kedves barátomtól, Seres Zsoltitól (http://www.seresphotography.hu/), hogy van egy nagyon kedves és helyes pár akiknek most készíti el a jegyes fotózását, és lenne-e kedvem vele közösen fotózni az esküvőjüket. Természetesen igent mondtam és nagyon örültem a felkérésnek.

Attól tartottunk, hogy nehogy essen az eső, mert egész héten rossz volt az időjárás. De szerencsére az előrejelzések azt mondták, hogy csak estére várható eső. Hajnali keléseket mindig nehezen viseltem, így hát bedobtunk a kocsiba pár doboz colát és édességet és elindultunk Zsoltival Debrecen, Erdőspuszta felé.

Mikor megérkeztünk a hotelhez már átkapcsoltunk „fotó” módba, és gyorsan elkezdtünk a kreatív fotózáshoz helyszíneket keresni. Kint a hotel parkjában már lázas készülődés folyt.

DSC_6709

 

 

Ahogy befejeztük a felderítést Zsoltival, elindultunk a hotel felé. Pont a sminkessel és a fodrásszal egyszerre érkeztünk meg Zsuzsa szobájába, ahol el is kezdődött az előkészület. Az egész készülődés nagyon jó hangulatban folyt és nagyon jó volt látni a nap folyamán az igazi érzelmeket, és az őszinte szeretetet/szerelmet Zsuzsán és Attilán.

Köszönöm, hogy minket választottatok, a sok mosolyt, a sok grimaszt ( 😀 ) és a rengeteg bensőséges pillanatot.

Én csak egyet kívánok Nektek: sok jót, csak jót!

És akkor néhány kép az előkészületről:

 


Categorys: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük